Επιστροφή στο σχολείο!


Αγαπητοί γονείς και παιδιά τη Δευτέρα 1η Ιουνίου τα σχολεία ανοίγουν και επιστρέφουμε στο νηπιαγωγείο.

 Τα παιδιά θα προσέρχονται στο νηπιαγωγείο εναλλάξ όπως συμβαίνει ήδη και με τις άλλες σχολικές βαθμίδες καθώς ο αριθμός των παιδιών υπερβαίνει τα 15.

 Τα τμήματα χωρίστηκαν αλφαβητικά και όλοι οι γονείς έχετε ενημερωθεί μέσω προσωπικού email για τις μέρες που θα έρχονται τα δικά σας παιδιά.

Έτσι λοιπόν θα ερχόσαστε λίγες μέρες την εβδομάδα.
Έπειτα θα μάθουμε νέους κανόνες, κανόνες που μας βοηθάνε να μείνουμε υγιείς.

Κατά την προσέλευση των νηπίων θα τα παραλαμβάνει η κάθε νηπιαγωγός από την αυλή του νηπιαγωγείου και το ίδιο θα συμβαίνει και στην αποχώρηση. Παρακαλούμε τηρείτε τις αποστάσεις ασφαλείας και αποφεύγετε τον συνωστισμό!


 Στο χώρο του σχολείου δεν επιτρέπεται να μπαίνουν οι γονείς. Η επικοινωνία σας με τις νηπιαγωγούς θα γίνεται τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όπου αυτό είναι εφικτό.

 Θα μιλήσουμε για τις αποστάσεις, για το πλύσιμο των χεριών, για τα παιχνίδια και τα άλλα αντικείμενα που έχουμε στο σχολείο μας και πώς θα τα χρησιμοποιούμε με ασφάλεια.

Το κάθε παιδί θα έχει στην τσαντούλα του εκτός από φαγητό και νερό, μια συσκευασία υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια για προσωπική του χρήση.


Παρακολουθείστε με τα παιδιά το ακόλουθο βιβλίο και συζητείστε μαζί τους για τις νέες συνθήκες που θα επικρατούν στο σχολείο. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.



Όσοι γονείς επιλέξετε να κρατήσετε τα παιδιά σας στο σπίτι για όλο το διάστημα που ανοίγουν τα νηπιαγωγεία (1-26 Ιουνίου) θα πρέπει να προσκομίσετε στο νηπιαγωγείο υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599 την οποία μπορείτε είτε να εκτυπώσετε από εδώ ή να την παραλάβετε από το σχολείο μας.

 Περιμένουμε με χαρά και ανυπομονησία τα παιδάκια μας!!!

Με εκτίμηση   
Οι νηπιαγωγοί 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ 2022-2023

Συλλογικός προγραμματισμός σχολικής μονάδας