Σχέδιο δράσης σχ. έτους 2021-2022: Αγαπώ το σχολείο μου- φροντίζω το σχολείο μου


Στόχος του σχεδίου δράσης που πραγματοποιήθηκε το σχολικό έτος 2021-2022 ήταν η αναβάθμιση και ο εμπλουτισμός του αύλειου χώρου του νηπιαγωγείου, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις εκπαιδευτικούς και τα παιδιά για εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Ο στόχος μας αφορούσε στη βελτίωση τόσο της λειτουργικότητας όσο και της αισθητικής του αύλειου χώρου.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας, τη σχολική επιτροπή και εθελοντές γονείς, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς, βάφτηκαν τα κάγκελα της περίφραξης του σχολείου και το τοιχίο περιμετρικά, άλλαξαν τα ξύλα στα παγκάκια, κλαδεύτηκαν τα δέντρα, δημιουργήθηκε σχολικός κήπος με λουλούδια, ο οποίος περιποιείται από τους μαθητές του σχολείου. Δημιουργήθηκαν επιδαπέδια παιχνίδια και αμμοδόχος προκειμένου να απασχολούνται ευχάριστα και δημιουργικά τα νήπια κατά τη διάρκεια του διαλείμματος αλλά και ορισμένων οργανωμένων δραστηριοτήτων του προγράμματος. 

Βασικό μας μέλημα για την επίτευξη των στόχων μας ήταν η συνεργασία των μελών σχολείου με την ευρύτερη τοπική κοινότητα.

Παραθέτουμε ενδεικτικά ορισμένες φωτογραφίες 


το αποτέλεσμα της δράσης










πριν την παρέμβαση








 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ 2022-2023

Συλλογικός προγραμματισμός σχολικής μονάδας